I foredraget, som tager afsæt i Naser Khaders nyeste bog “Hjertet bløder – arabisk forår og opløsning“ tager Naser bestik af situationen efter fire år med arabisk forår og opløsningen i den muslimske verden. Han forsøger også at svare på, om vi snart kan se en ende på urolighederne, eller om vi måske hellere skulle ønske os tilbage til dengang, hvor der vel nok var diktatorer som Gadaffi, Saddam, Assad og Mubarak, men som i det mindste holdte hinanden i ave?
Naser klarlægger disse spørgsmål ved brug af rammende og oplysende anekdoter og eksempler, der giver en forståelse af det store billede – et hjerte der bløder.
Foredraget såvel som bogen portrætterer skarpe holdninger – både til diktatorerne, til Islams mørkemænd og til alle dem, som går deres ærinde, men også Nasers kærlighed til arabiske skikke og den menige araber.
Naser fortæller om episoder i sit liv og sine mange rejser i den arabiske verden på en oplysende, autentisk og uformel vis, i et forsøg på at skabe forståelse for Det Arabiske Forår og hvordan det startede.

 

Webdesign: Dudal Webdesign