I "Naser Khader og Folkestyret - De første fire år" fortæller jeg om mine første fire år som folkevalgt politiker på Christiansborg. Jeg fortæller om de første fejltrin på talerstolen, om det taktiske samspil med de andre partier og pressen, at se min største drøm gå i opfyldelse, men også om at få håndtasker i hovedet. Derudover fortæller jeg også om mødet med den radikale folketingsgruppe, samarbejdet på tværs af partierne og indføringen i det politiske livs skrevne og uskrevne regler.
Bogen er dansk politik set gennem mine øjne som demokrati-elskende nybegynder. Bogen er for alle, der interesserer sig for politik. Både de forudsætningsløse, men også til de, som allerede har indsigt i det politiske liv.
 

Pressen skrev:

”Naser Khader er en ret usædvanlig politiker - en mand, som red på æselryg i Syrien i sin barndom, og som blev omplantet til Danmark - først cand.polit., så valgt til Folketinget i 2001. Han må have en tilpasningsdygtighed af en anden art end den gængse model, som de fleste politikere har.
Han må have oplevet store ydmygelser og uretfærdigheder, som han har slugt og fordøjet. Jeg siger 'må have', for bogen er renset for bitterhed eller chikane, den er tværtimod så frisk og venlig og optimistisk, at man netop kun i friskheden mærker indvandrerpolitikerens gemyt og hans begejstring for det demokrati, som vi andre mere sløvt for længst har vænnet os til.” – Bettina Heltberg, Politiken

Webdesign: Dudal Webdesign