Kristeligt Dagblads Forlag skrev:
"BEKENDELSER FRA EN KULTURKRISTEN MUSLIM er et wake up call fra Naser Khader: Et opråb til hans muslimske trosfæller i Europa og den arabiske verden om at sætte fart på reformeringen af islam, hvis religionen skal overleve. Og et opråb til hans medborgere i Danmark om ikke at glemme kristendommens kulturelle betydning, for uden rødder står man svagt. Samfundet er præget af religion på godt og ondt - det har Khader erfaret på egen krop - og det må man se i øjnene, i stedet for at snakke uden om.
Samtidig er bogen en ligefrem og åbenhjertig skildring af Naser Khaders egen religiøse søgen og relation til de to religioner, der har fulgt ham siden opvæksten i Syrien."


Arnold Busck forlag skrev:
”Bekendelser fra en kulturkristen muslim er en skarp og personlig debatbog om de problemer, Naser Khader ser verdens muslimer stå over for - og om den inspiration, han mener, man kan finde i den kristne kultur. For Naser Khader er det nemlig kristendommens tale om næstekærlighed, fri vilje, tro og tvivl, der danner grundlag for det frie, demokratiske samfund, vi har i Danmark - og det kan islam lære meget af! Alt for mange muslimer er fanget i en misforstået og forstokket forståelse af deres egen religion til skade for dem selv og for verdenssamfundet. Der må en reformation til i islam - den er på vej, men det skal gå meget hurtigere, hvis det skal lykkes.”
 

Politikens Christoffer Emil Bruun skrev:
”Naser Khader er vokset op i en meget religiøs familie i Syrien. Som ung indvandrer var han ateist, men har siden nærmet sig religionen igen.
Den voksne tilnærmelse til troen har dog ikke mindst været rettet mod kristendommen, og Khader har taget en master i teologi ved Københavns Universitet. Efter den slingretur tager han os nu med ind i sine to huse, islam og kristendommen, for at se på den måde, troen udfolder sig i relation til dens respektive grundlag, Koranen og Bibelen.
Det, der giver hans beretning gnist, er hans ret uafklarede og tvivlende forhold til Gud.”

Webdesign: Dudal Webdesign